ROOTREE MOBITHERAPY REPAIR SERUM 50ML – SERUM NA PRZEBARWIENIA NAWILŻAJĄCO-WYGŁADZAJĄCE

Serum do twarzy

Zdrowie skóry jest na pierwszym miejscu w serii „Mobiterapy” od Rootree. W dzisiejszych czasach skóra jest codziennie wystawiana na ciężką próbę przez wpływy środowiska, stresujące życie codzienne i wiele innych czynników. Zdrowa skóra i jej bariera ochronna lepiej radząc sobie z sytuacjami stresowymi, jest mniej podatna na problemy skórne, takie jak wypryski czy suchość, a także wolniej się starzeje. Dendropanax koreański jest głównym składnikiem serii, a jego liczne działanie, takie jak właściwości antyoksydacyjne, antybakteryjne i przeciwzapalne sprawiają, że jest idealną bazą codziennej pielęgnacji. Serum jest odpowiednie dla wszystkich typów skóry. Lekka konsystencja szybko się wchłania i zapewnia długotrwałe nawilżenie bez pozostawiania lepkiego filmu. W „Mobitherapy Repair Serum” skupiono się na: Sudachi – owoc cytrusowy o wysokiej zawartości witaminy C, pomaga w walce z pigmentacją, chroni przed uszkodzeniami słonecznymi i jest antyoksydantem Niacynamid – rozjaśnia przebarwienia, zmniejsza produkcję melaniny, a tym samym zapobiega przyszłym przebarwieniom Betaina – wygładza skórę, pomaga zmagazynować więcej nawilżenia i pokrywa skórę ochronną warstwą.W tym serum uniknięto chemicznych dodatków, takich jak parabeny, talk, barwniki i podobne składniki. Konsystencja działa wewnątrz i na zewnątrz. Głębokie warstwy skóry są intensywnie zaopatrywane w nawilżenie i składniki odżywcze, a powierzchnia jest wygładzana, co zmniejsza drobne linie i zmarszczki. Sposób użycia: Nakładać na twarz i dekolt rano i/lub wieczorem po oczyszczeniu skóry, delikatnie wklepując. Jeśli używasz toniku lub esencji, powinny być one stosowane przed tym serum. SKŁAD: Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Niacinamide, Betaine, Ethyl Hexanediol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Caprylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Hydrogenated Lecithin, Xanthan Gum, Fragrance, Dendropanax Morbiferus Extract, Citrus Sudachi Fruit Juice, 1,2-Hexanediol, Adenosine, Disodium EDTA, Hyaluronic Acid, Benzyl Alcohol

zupa ziemiaczana
, najlepszy rower damski
, audi a6c7 sedan
, najlepsza nawigacja samochodowa na telefon
, a4 b8 avant tuning
, renault clio 2001