Spray Bros Zestaw Dla Dzieci Przeciw Komarom Osom

Bros Zwalczanie i odstraszanie szkodników

Bros przeciw komarom oraz osom dla dzieciDelikatny płyn o przyjemnym zapachu skutecznie odstrasza komary do 6 h a zarazem jest bezpieczny dla twoich dzieci.Broos Diffusil Repelent dla dzieci powyżej jednego roku życia 4 sztukiPrzeciw komarom oraz osomod Bros I kod producenta 5904517067813Repelent, który długotrwale chroni przed komarami (nawet tymi tropikalnymi) i osami, aż do 4 godzin.SpecyfikacjaTyp : Środek przeciwko komarom oraz osomRodzaj : SpreyPojemność : 90mlOchrona do 6 godzinSztuk w zestawie 4Idealny naPiesze wędrówkiWędkowaniePolowanieOdpoczynek na łonie naturyPodwórkoPlażaPrace ogrodoweZabawa na placu zabawSposób użycia:Uwaga: produkt biobójczy należy stosować z najwyższą ostrożnością. Przed użyciem przeczytaj etykietę i broszurę informacyjną! dlatego konieczne jest tutaj użycie większej ilości środka odstraszającego Bros Środek odstraszający komary i osy w aerozolu dla dzieci ma przyjemny zapach i skuteczną ochronę do 4 godzin.Produkt może być stosowany u dzieci powyżej 1 roku życia (zawiera IR3535). Odpowiedni dla skóry delikatnej i wrażliwej Uwaga: produkt biobójczy należy stosować z najwyższą ostrożnością. Przed użyciem przeczytaj etykietę i broszurę informacyjną! dlatego konieczne jest tutaj użycie większej ilości środka odstraszającego Bros Środek odstraszający komary i osy w aerozolu dla dzieci ma przyjemny zapach i skuteczną ochronę do 4 godzin.Produkt może być stosowany u dzieci powyżej 1 roku życia (zawiera IR3535). Odpowiedni dla skóry delikatnej i wrażliwej Uwaga: produkt biobójczy należy stosować ze szczególną ostrożnością. Przed użyciem przeczytaj etykietę i broszurę informacyjną!Zestaw zawiera :Aerozol przeciw komarom oraz osom Bros x4Całość bezpiecznie przygotowana do transportu——————————————————–( Oryginalne opakowanie Bros )Produkt fabrycznie nowy : Producent Bros

naklejki na spodnie
, pompa paliwa audi a6 c5 2.5 tdi